Fakta

Varenummer (SKU): 59b90e1005a2 Varekategori:

Fakta A/S er en dansk supermarkedskæde, som ejes af Coop Danmark, og er kun overgået af Netto i andelen af salget af dagligvarer (discountvarer) på det danske marked. Kæden er stiftet i 1981 og har i dag også to filialer i Tyskland, hvorimod der i Danmark er 400 butikker. Målet er, at der i 2015 skal være 450 fakta-butikker i Danmark.

Fakta har lige fået en ny rabatordning med rabatkuponer. Kuponerne sendes ud til dem, der modtager faktas nyhedsbrev pr. mail. Kunderne kan så printe kuponerne ud (eller tage smartphonen med i supermarkedet og vise mailen) og tage dem med i butikken for at udnytte rabatten. Hvis du modtager sådan en rabatkupon, må du meget gerne uploade nyhedsbrevet med kupon her på siden, så vi alle kan få glæde af faktas rabatter.
Desuden er fakta som en del af Coop Danmark også indbefattet af Coop Danmarks rabatordning for medlemmer: Coop-kortet. Med dette kort kan du som medlem optjene point hver gang du handler i en af Coops forretninger, som kan medfører prisnedsættelse på et køb, når du har optjent point nok. Nogle gange får medlemmerne også ekstra nedsatte priser på udvalgte varer, så det kan godt betale sig at holde øje med disse særtilbud.

Skulle du spotte et sådant et, så vil vi alle sammen blive meget glade, hvis du skriver det i kommentarfeltet herunder, så vi også kan få glæde af tilbuddet.