Kiwi Minipris

Varenummer (SKU): 38913e1d6a7b Varekategori:

Kiwi Minipris er en discountkæde, som ejes af NorgesGruppen. Kæden har siden 2008 også været at finde på det danske marked, hvor der er 70-80 butikker, som primært ligger i Jylland og på Fyn. I Norge har butikskæden mere end 500 butikker og er altså af betydelig størrelse i hjemlandet.

Kiwi Minipris har ingen ordning med rabatkuponer på nuværende tidspunkt, men skulle du alligevel spotte en rabatkupon (eller et andet godt tilbud, som kræver en kode, kupon eller noget helt tredje), så opfordrer vi til, at du lægger den op på siden her, så alle danskerne kan få glæde af Kiwi Minipris’ rabatter.
Selvom Butikken ikke har en særlig rabatordning, så er der alligevel gode tilbud at finde i deres tilbudsaviser. Alle ønsker at spare penge, der hvor de kan. Derfor opfordrer vi alle sidens besøgende til at uploade de tilbud, de end måtte finde, så vi alle sammen kan få glæde af dem.

Det kan nemlig godt være svært at overskue rabatjunglen, og derfor ønsker vi at gøre det nemt for forbrugerne ved at samle alle rabatterne på én side.