Kvickly

Varenummer (SKU): ebd9629fc3ae Varekategori:

Kvickly er en dansk supermarkedskæde, som ejes af Coop Danmark A/S. Kæden består af ca. 80 forretninger fordelt i hele landet. Kvickly tilbyder et bredt udvalg af varer til gode priser, som er konkurrencedygtige med landets andre store dagligvarekæder.

Kvickly har ingen særlige rabatordninger med rabatkuponer mm. Derimod er det sommetider muligt at finde et godt slagtilbud på enkelte varer. Som en del af Coop Danmark, er det i Kvickly muligt at benytte sig af sit Coop-kort, som er et medlemskort, man kan optjene point med, når man handler i alle Coop Danmarks forretninger.
Disse point kan man så købe varer for, når man har optjent en passende mængde kroner. Nogle gange får medlemmerne også ekstra nedsatte priser på udvalgte varer, så det kan godt betale sig at holde øje med disse særtilbud.

Skulle du spotte et sådant et, så vil vi alle sammen blive meget glade, hvis du skriver det i kommentarfeltet herunder, så vi også kan få glæde af tilbuddet. Vi ønsker alle at gøre et godt tilbud, og hvis vi alle holder øje med butikkernes specielle rabatter, så kan der være mange penge at spare.

Som medlem af Coop Danmark får du desuden muligheden for at vinde 50.000 ekstra point om måneden, som du kan bruge til at handle ind for. Derudover er der også nogle såkaldte ”partnerfordele” forbundet med et medlemskab, som du kan læse på Coops hjemmeside: https://medlem.coop.dk/partnerfordele