Kwik Spar

Varenummer (SKU): 63538fe6ef33 Varekategori:

Spar er en international butikskæde, som består af mere end 12.500 dagligvarebutikker i 33 lande hvoraf de 231 butikker befinder sig i Danmark. Spar har en række undernavne herunder EuroSpar, Kwik Spar, Super Spar, Spar m.fl. Kæden er grundlagt i Holland i 1932.

Spar har ingen særlig rabatordning. Derimod har de hver uge nogle nye tilbud, som kører under navnet ”Gul pris”. Der kan være mange penge at spare, hvis man går efter disse tilbud. Selvom Spar på nuværende tidspunkt ikke benytter sig af rabatkuponer, så kan det måske komme i den nærmeste fremtid.
Vi opfordrer derfor alle til at holde øje med dette og skrive i kommentarfeltet herunder, hvis I finder en rabatkupon (eller bare en særlig rabat) hos Spar, så vi alle sammen kan få glæde af den. Alle ønsker at spare penge, der hvor de kan.

Derfor opfordrer vi alle sidens besøgende til at uploade de tilbud, de end måtte finde, så vi alle sammen kan få glæde af dem. Det kan nemlig godt være svært at overskue rabatjunglen, og derfor ønsker vi at gøre det nemt for forbrugerne ved at samle alle rabatterne på én side.