Netto

Varenummer (SKU): 07563a3fe3bb Varekategori:

Netto er en dansk supermarkedskæde, som ejes af Dansk Supermarked A/S. Netto er desuden Danmarks største dagligvarekæde med mere end 430 butikker fordelt rundt om i landet.

Netto har den 9. august 2014 lanceret et koncept, der hedder “Nettomærker” og minder meget om Føtex’s guldmærker. Hver gang du køber for 40 kr. i enten Netto eller døgnNetto får du ét Nettomærke. Når du har samlet 25 mærker, så kan du få op til 70% rabat på udvalgte varer fra fx. Ritual.
Hvilke ting kan du få rabat på? Klik her for at se produkter!
Regler:

Fra 9/8 til 23/11 2014 vil du som kunde i Netto og døgnNetto få et Nettomærke, for hver 40.- du handler for. Disse Nettomærker skal du sætte i et samlehæfte, som du kan hente i din Netto- eller døgnNetto-butik eller downloade her på websitet.
Indløsning af fyldte hæfter kan ske i perioden 9/8 til 30/11 2014. Samlehæftet kan ikke indløses i nonfood-fributikker. Her kan du se, hvilke butikker du ikke kan indløse Nettomærker i.
Samlehæfter, helt eller delvist fyldte, er til enhver tid kundens ansvar. Der påhviler ikke Netto noget ansvar i forhold til, at samlehæfter mistes eller på anden måde beskadiges.
Samlehæfter eller Nettomærker, som er ændrede, ulæselige, beskadigede eller samlehæfter som ikke har 25 Nettomærker, vil blive afvist.
Nettomærker bærer i sig selv ingen værdi og kan ikke indløses til kontanter.
Nettomærkerne udleveres kun i forbindelse med den enkelte kasseekspedition.
Der tages forbehold for midlertidigt udsolgte varer.
Varer tages kun retur mod forvisning af bon, og der udbetales kun det betalte beløb. Indløste Nettomærker gives ikke retur.
Ved reklamation tages forbehold for korrekt anvendelse af produktet.
Netto forbeholder sig retten til at tilbagekalde denne kampagne, såfremt der måtte opstå omstændigheder, der måtte kræve dette.
Du kan downloade dit mærkehæfte her: http://nettomaerker.netto.dk/Assets/pdf/nettomaerker.pdf
Derudover, så kan det altid godt betale sig at jagte de gode tilbud, som er at finde i Nettos tilbudsaviser. Desuden reklamerer Netto sommetider med konkurrencer på Nettos hjemmeside, hvor man kan vinde varer eller kontanter.
Skulle du spotte sådan en konkurrence, så må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet herunder og evt. vedlægge et link, så vi alle kan få glæde af den. Det samme gælder, hvis du skulle finde en speciel rabat, som kræver en rabatkupon eller lignende.

Skriv det i kommentarfeltet, og det vil glæde massevis af danske familier, som kan spare penge på de daglige indkøb. For en ting alle vi danskere har tilfælles er nemlig, at vi ønsker at spare så meget som muligt, på de indkøb, der bare skal foretages.