Rema 1000

Varenummer (SKU): 53fde96fcc4b Varekategori:

Rema 1000 er en international discountkæde med over 240 butikker i Danmark og 500 i hjemlandet Norge. Butikskædens historie går helt tilbage til 1948, men optrådte først på det danske marked for første gang i 00’erne. Rema 1000 har ingen speciel rabatordning – tværtimod.

Butikken kører nemlig med et princip, der skal stoppe madspild. Derfor er det i Rema 1000 ikke muligt at få rabat ved køb af flere varer af samme slags, men derimod en fast lav pris der gælder hele tiden.

Det skal stoppe madspildet, ved at folk ikke køber unødvendig mange varer, der alligevel ender i skraldespanden, for at opnå en rabat. Desuden har Rema 1000 heller ikke noget fast princip med rabatkuponer og lignende.
Skulle du alligevel finde et godt tilbud, der kræver en rabatkuponer eller noget andet, så vær venlig at oplyse om det i kommentarfeltet herunder, så vi alle kan få glæde af Remas rabatter og tilbud.

Alle ønsker at spare penge, der hvor de kan. Derfor opfordrer vi alle sidens besøgende til at uploade de tilbud, de end måtte finde, så vi alle sammen kan få glæde af dem. Det kan nemlig godt være svært at overskue rabatjunglen, og derfor ønsker vi at gøre det nemt for forbrugerne ved at samle alle rabatterne på én side.