SuperBrugsen

Varenummer (SKU): ba2fd310dcaa Varekategori:

SuperBrugsen er en dansk supermarkedskæde, som ejes af Coop Danmark. SuperBrugsen består af mere end 230 butikker i Danmark og har tidligere være Danmarks største supermarkedskæde. Butikken satser primært på fødevarer og har derfor oftest både en slagteri- og en delikatesseafdeling i hver butik.

SuperBrugsen har netop indført en rabatordning med en form for rabatkuponer. For hver 50 kroner du bruger i SuperBrugsen, får du nemlig et rabatmærke. Når du har samlet i alt 60 mærke, kan du indløse alle mærkerne og få en rabat på et udvalgt sortiment, som skifter hen over en periode. Med denne rabatordning kan du få op til 90 % i rabat.

Som en del af Coop Danmark, er det i SuperBrugsen også muligt at benytte sig af sit Coop-kort, som er et medlemskort, man kan optjene point med, når man handler i alle Coop Danmarks forretninger. Disse point kan man så købe varer for, når man har optjent en passende mængde kroner.
Som medlem har du samtidig mulighed for at samle på ovenstående rabatmærker på din smartphone, så du nemt og overskueligt kan holde styr på alle dine mærker. Nogle gange får medlemmerne også ekstra nedsatte priser på udvalgte varer, så det kan godt betale sig at holde øje med disse særtilbud.

Skulle du spotte et sådant et, så vil vi alle sammen blive meget glade, hvis du skriver det i kommentarfeltet herunder, så vi også kan få glæde af tilbuddet. Som medlem af Coop Danmark får du desuden muligheden for at vinde 50.000 ekstra point om måneden, som du kan bruge til at handle ind for.

Derudover er der også nogle såkaldte ”partnerfordele” forbundet med et medlemskab, som du kan læse på Coops hjemmeside: https://medlem.coop.dk/partnerfordele