Aldi

Varenummer (SKU): 087408522c31 Varekategori:

Aldi er en tysk supermarkedskæde som har mere end 6.000 forretninger fordel i mange europæiske lande. Butikskæden er en tyskejet virksomhed, og derfor ligger de fleste Aldi-butikker også placeret i Tyskland hvor der både findes en Aldi Nord og en Aldi Süd på grund af en opsplittelse af Aldi i 1960. Discountkæden er oprettet i 1913.

Aldi har på nuværende tidspunkt ikke nogen ordning med særlige rabatter til medlemmer eller rabatkuponer. Derimod kører de med nogle tilbud der kaldes ”Aldi Aktuelt”, som to gange ugentligt giver kunderne mulighed for at købe et attraktivt tilbud i butikken.
Selvom butikken ikke på nuværende tidspunkt har en særlig rabatordning med rabatkuponer, opfordrer vi jer til at holde øje med forretningen, hvis de på et tidspunkt skulle udstede en særlig rabat(kupon), så andre også kan få glæde af den.

Så hvis du spotter en rabat(kupon) andre vil kunne få glæde af, så læg den op på siden her. Det er simpelt og nemt: Opdager du en rabat eller rabatkupon hos Aldi, så skriv en kommentar i kommentarfeltet herunder, hvor du beskriver, hvilken rabat den fundne kupon giver, og hvor den kan findes.

Hvis der er en udløbsdato for rabatkuponen, vil det også være en god idé at skrive denne i kommentaren.