Bilka

Varenummer (SKU): a760880003e7 Varekategori:

Bilka er en dansk varehuskæde, som ejes af Dansk Supermarked, der også står bag butikskæderne Føtex, A-Z og Netto. Varehuset Bilka består på nuværende tidspunkt af 17 store varehuse fordelt rundt om i landet, hvor det er muligt at handle alt lige fra fødevarer over tøj til elektronik. Med et bredt udvalg henvender Bilka sig til stort set alle typer af forbrugere.

Bilka har en rabatordning, hvor man for hver 50 kroner man handler for får et guldmærke. Når man har samlet et vis antal guldmærker, er det muligt at få rabat på et sortiment af forskellige varer, som jævnligt udskiftes. Rabatterne løber oftest op i 50-80 % alt efter hvilke varer, der er tale om i den givne periode.
Når varerne skiftes ud med andre, udløber gyldigheden af rabatmærkerne, og derfor skal der altså samles mærker på ny. Derfor er det en god idé at nå at bruge sine guldmærker, inden sortimentet skifter.

Guldmærkerne kan også samles i Føtex og Salling, hvor de også kan bruges til at gøre krav på periodens tilbud.

Sommetider gemmer Bilka også rabatkuponer i deres tilbudsaviser, som giver en vis rabat ved et køb for et vis antal kroner. Hvis du spotter sådan en rabatkupon, så vær venlig at del findestedet og dato med os her på siden, så vi alle sammen kan få glæde af Bilkas rabatter.