SuperBest

Varenummer (SKU): 2bb232c0b13c Varekategori:

SuperBest er en dansk supermarkedskæde, hvis butikker i langt de fleste tilfælde ejes og drives af selvstændige købmænd. SuperBest blev stiftet i 1997 og består af næsten 200 butikker i Danmark. Butikskæden har også en enormt varesortiment, der består af op mod 8.500 forskellige varenumre. Der burde altså være noget at finde i SuperBest for enhver smag.

For hver 50 kroner du handler for i SuperBest, får du et rabat/samlemærke ved kassen, som du skal gemme. Når du har 28 mærker, kan du omsætte disse mærker til en rabat på 60 % på et udvalgt sortiment, som ændres efter en endt periode, hvorefter en ny kampagne starter. Enten lige efter den anden eller efter en kort pause.
Desuden afholder SuperBest også nogle konkurrencer, hvor der er muligt at vinde gavekort og andet til SuperBest. Skulle du støde på en sådan konkurrence, må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet herunder, så vi alle kan få glæde af den. Alle ønsker at spare penge, der hvor de kan.

Derfor opfordrer vi alle sidens besøgende til at uploade de tilbud, de end måtte finde, så vi alle sammen kan få glæde af dem. Det være sig som nævnt både konkurrencer, men også specielle tilbud, der f.eks. kræver rabatkuponer eller andet. Det kan nemlig godt være svært at overskue rabatjunglen, og derfor ønsker vi at gøre det nemt for forbrugerne ved at samle alle rabatterne på én side.